Ny leder i Jordvern Vestfold


Publisert: 22.03.2013

26. mars var det årsmøte i Jordvern Vestfold. Det var knyttet litt spenning til valget av leder. Rolf Berg, som har ledet foreningen veldig godt i 4 år ønsket avløsning og lederklubba havnet til slutt hos Vidar P. Andresen fra Sandefjord.


Rolf Berg ledet årsmøtet i Jordvern Vestfold 

Årsmøte i Jordvern Vestfold ble avholdt i Melsomvik onsdag 26. mars. Leder Rolf Berg ledet møtet.

Rolf Berg overlater ledervervet til Vidar P Andresen fra Sandefjord

Rolf Berg ble valgt til leder i Jordvern Vestfold i 2010 og hadde gitt valgkomitéen beskjed om det nå var tid for å finne en etterfølger. Det er aldri lett å “hoppe etter Wirkola” og det hadde ikke lyktes valgkomitéen å skaffe forslag til ny leder før årsmøtet. Det ble derfor en god diskusjon i årsmøtet og flere i årsmøtet foreslo Vidar P. Andresen som ny leder. Etter en kort pause ble det klart at Andresen
sa seg villig til å stille til valg. Han ble klappet inn som ny leder!

 

Rolf Berg takkes av nestleder Sigbjørn Fjærvoll

Rolf Berg fikk en blomsterbukett og gode ord fra nestleder Sigbjørn Fjærvoll for den innsatsen og veldig god jobben Berg har gjort som leder.

 

Nytt styre i Jordvern Vestfold etter årsmøtet 2014

Øvrige i styret tok gjenvalg, men Arne Nøkland i fra Re kommer inn som 1. varamedlem til styret i stedet for Solveig Haugan Jonsen.

På bildet over ser vi fra venstre Kristen Skoli, nestleder Sigbjørn Fjærvoll, Øyvin Solheim, leder Vidar P. Andresen, Heidi Engeseth og kasserer/sekretær Amund Kind.